Erasmus+ Merkezi Projeler Toplantısı – Yıldızlar Ligi

Erasmus+ programı kapsamında en son gelişmeleri ve fırsatları keşfetmek için akademisyenleri ve proje tutkunlarını bir araya getiren bu heyecan verici etkinliği takvimlerinize not edin.

Etkinlik Detayları:
- Tarih: 23 Ekim 2024 (Çarşamba)
- Saat: 10:00
- Yer: Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi

Etkinlik Hakkında:
“Yıldızlar Ligi” temalı "Erasmus+ Merkezi Projeler Toplantısı," Erasmus+ projelerinin başarılarını ve en iyi uygulamalarını öne çıkarmak amacıyla düzenlenmiştir. Bu toplantı, üniversiteler, eğitimciler ve Avrupa Birliği projelerinde yer alan profesyoneller arasında ağ kurma, fikir paylaşma ve iş birliğini geliştirme açısından değerli bir platformdur. Katılımcılar, mevcut girişimler, proje yönetimi stratejileri ve Erasmus+ faaliyetlerinin etkisini en üst düzeye çıkarma yolları hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Neden Katılmalısınız?
- Erasmus+ kapsamında yeni proje fırsatlarını keşfedin
- Proje koordinatörleri ve paydaşlarla bağlantı kurun
- Başarılı proje uygulamaları ve en iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi edinin
- Uluslararası eğitim alanında akademisyenler, öğrenciler ve profesyonellerle ağ kurun
- Erasmus+'ın kurumsal büyüme ve gelişime nasıl katkıda bulunduğunu keşfedin

Türk Ulusal Ajansı ve Sakarya Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, uluslararası iş birliğini teşvik etmeyi ve eğitim projelerinin geliştirilmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Kaçırmayın!
Erasmus+ projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek, deneyimlerinizi paylaşmak ve Avrupa genelinde eğitim, öğretim ve gençlik girişimlerini geliştirmeye kendini adamış profesyonellerle bağlantı kurmak için Sakarya Üniversitesi'nde bize katılın.

Daha fazla bilgi için lütfen Sakarya Üniversitesi Erasmus+ Koordinasyon Sayfası adresini ziyaret edin. Katılımınızı bekliyoruz!