Jean Monnet Etkinlikleri Deneyim Paylaşım Etkinliği

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Dekanlığı (ARDEK) ve Uluslararası Ofis, "Jean Monnet İçin Deneyim Paylaşımı" konulu bir etkinlik düzenledi.

SAÜ Araştırma Dekanı ve Uluslararası Ofis işbirliğiyle düzenlenen "Jean Monnet Hibe Tecrübe Paylaşımını Destekliyor" başlıklı etkinlik, 21 Aralık Perşembe günü SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Prof. Dr. Mehmet Fatih Aysan (Marmara Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sosyoloji Bölümü) konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin açılışında Rümeysa Kiracı (Uluslararası Ofis Proje Uzmanı) bir sunum yaparak Jean Monnet Hibe Destekleri hakkında genel bilgiler verdi. Proje türleri ve özelliklerine değinen Rümeysa Kiracı, projeden minimum 70 puan alınması gerektiğini söyledi. Kiracı, son başvuru tarihinin 1 Şubat 2024 olduğuna dikkat çekti.